Om Byggeriet

– Från proffsen till hemmafixaren

Vi på Byggeriet.nu vill ge hemmafixaren proffessionell hjälp med sina lösningar men även kunskap om sitt eget hem och de kostnader som det faktiskt innebär. Vi vill riva murarna av komplext branschregelspråk och misstolkningar av vad som ingår i offerter. Byggeriet.nu är ett steg närmre en transparent byggbransch.

Med vår hjälp ska lekmän förstå kostnader och komplexiteten i:

  • Hemmafix
  • Renovering
  • Skador
  • Reparationer
  • Att ställa rätt frågor!

    Vi möter förfrågningar och utreder era frågor för att ni ska få de bästa svaren i hemmafixet. Frågor som mailas in är ofta:
  1. Relaterade till ett specifikt problem
  2. Vill ha svar och mer information om ett specifikt ämne som än inte finns i på Byggeriet.nu – vi arbetar fram nya artiklar för att möta era bekymmer och frågor!

Vårat nätverk

Vi bakom Byggeriet.nu arbetar i flera byggverksamheter inom både måleri, bygg och tak. Med vårat kontaktnät kan vi säkra att proffshjälp är det som ges på sidan. Alla våra artiklar kvalitetskontrolleras och faktagranskas av relevant yrkesarbetare, detta innebär att våra skribenter intervjuar relevant yrkesgrupp för att få riktig och branschsäkrad information till er slutkonsument! Alla kommentarer som publiceras på sidan genomgår en granskning innan dem eventuellt publiceras. Alla godkända kommentarer ska bidrar med riktigt hjälpsam information.

Hos oss finner ni svar på frågor och självhjälpsguider för hela byggbranschen – vi förklarar branschregel på ett enkeltsätt, vad man behöver tänka på när man gör det själv men också vad man ska tänka på när man anlitar.

Läs mer om de mest populära artiklarna i kategorin:
Bygg – här kan du hitta svar på frågor såsom Vad kostar det att byta parkett?, Kan man byta bara en bräda i parketten?
Måleri – här kan du hitta svar på yrkesrollen som målare, vad betyder och hur avgörs glansgrad i målerifärgen.

Vill du göra det själv eller anlita?
I vår självhjälps kategori och Guidekategori ger vi er tips och råd för att fatta rätt beslut för ditt hem!
Gör det själv!
Guide!

Om författarna på Byggeriet.nu 

Möt vårt passionerade team av byggexperter – här för att guida dig mot byggdrömmen. Genom intervjuer och råd från branschproffs ger vi dig den kunskap du behöver. 🏗️👷‍♂️

Förklaring: Bakom Bygg-Experterna står ett dedikerat team med en gemensam vision: att erbjuda de bästa tipsen och råden inom byggbranschen. Vi tror på att kunskap är nyckeln till framgång och strävar efter att göra denna information tillgänglig för alla.

För att säkerställa att vi ger dig den mest aktuella och relevanta informationen, samarbetar vi med branschexperter genom intervjuer och rådgivning. Vi rådfrågar en mångfald av personer i branschen, från arkitekter och ingenjörer till snickare och inredningsdesigners, för att ge dig en bred bild av byggvärlden.

Tack vare vårt engagerade team och våra professionella kontakter kan vi erbjuda dig en guldgruva av kunskap, tips och inspiration för ditt byggprojekt. Vi är här för att stötta dig hela vägen från idé till färdigt hem. Tillsammans skapar vi framtidens bostäder, en tegelsten i taget.
Läs mer om vår skribent policy >

Har vi inte svar på just dina frågor? Skicka in din fråga här.
Alla frågor besvaras i turordning.

Denna sida använder cookies. Läs mer om vad de används till i vår cookiepolicy.  Lär dig mer